50PlusBeurs

50PlusBeurs

18 t/m 22 september

Ontmoet je doelgroep – presenteer je merk

Meer dan 100.000 actieve plussers bezoeken jaarlijks de 50PlusBeurs. Deze beurs is de perfecte gelegenheid om direct in contact te komen met deze doelgroep. In een ontspannen setting laat je ze kennis maken met je product of merk. Hoe? Dat weet Styles Concepts als geen ander.


Opvallen moet

Een goede stand verrast en valt op. Daar moet je zijn! Wij zijn goed in het bedenken van verrassende concepten die ook betaalbaar zijn.

Bekijk meer concepten


Beleef het

Een product moet je voelen, ruiken, proeven, testen. En het liefst mee naar huis nemen. Bij ons maakt de merkbeleving integraal onderdeel uit van het concept.

Bekijk meer concepten

Wij regelen het

Van opbouw tot werkend pinapparaat, van voorraadbeheer tot professioneel getrainde verkoopteams, wij zorgen ervoor dat alles goed loopt en tot in de puntjes is geregeld.

Bekijk meer concepten


We luisteren goed naar onze klanten. Je hebt het al druk genoeg. Onze offertes zijn daarom duidelijk en overzichtelijk – zonder verrassingen achteraf. Ben je klant, dan krijg je een persoonlijke casemanager toegewezen. Zo blijven de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Geïnteresseerd? Wij vertellen je graag meer over onze aanpak en ideeën. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

Laten we kennismaken Stuur mij een offerte


Reviews van onze klanten


Opdrachtgever: Hello Fresh
Concept: Experience Store

“Veel van onze marketingacties hebben een push-strategie. Dit keer wilden we onze doelgroep op een andere manier laten kennismaken met de abonnementen van Hello Fresh. Styles Concepts bedacht het concept van deze experience store. Deze aanpak maakte het voor ons mogelijk het verhaal achter Hello Fresh eens op een andere manier te delen. Om verschillende doelgroepen te bereiken moest het geheel mobiel en modulair worden. Dat is heel goed gelukt!”


Opdrachtgever: L’Oréal
Concept: Instore Demo-unit

“Voor de introductie van ons nieuwe haarverzorgingsproduct Botanicals Fresh Care bedacht Styles Concepts deze instore demo-unit. Het concept en ontwerp sloot heel goed aan bij uitstraling en de essentie van het product. De verse bloemen, planten of verse kruiden – de meest opvallende productingrediënten uit onze nieuwe productlijn – trokken op een goede manier de aandacht. Er was veel sales op de winkelvloer, mede dankzij het persoonlijk advies aan bezoekers.”


Opdrachtgever: Weight Watchers
Concept: Foodtruck Tour

“We waren op zoek naar een goede manier de merkbekendheid van Weight Watchers te vergroten en om nieuwe leden te werven. Styles Concepts kwam met het idee voor een Foodtruck Tour. Hiermee hebben we op 20 event locaties in heel Nederland gestaan. De reacties waren erg enthousiast, mensen konden niet geloven dat die gerechtjes in het dieet pasten. Onze voedingsconsulentes konden het programma uitleggen en mensen schreven zich direct in. Het was een groot succes.”


Kwaliteit gegarandeerd

Styles Concepts is een persoonlijk full service bureau voor brand activation. Wij leveren totale ontzorging rondom merkactivatie en event planning voor beurzen en popupstores. We werken met eigen stylisten, modellen en verkoopteams en logistieke en technische specialisten, zodat kwaliteit altijd is gegarandeerd.

Concrete resultaten

Al onze campagnes en producties zijn gebaseerd op heel duidelijke ROI’s en KPI’s, voor activatiebereik, conversie, directe verkopen en leadgeneration. Als klant kijk je realtime met ons mee. Zo houd je direct zicht op alle concrete resultaten van de beursvloer, en zie je precies hoe de zaken ervoor staan.Wil je ook deelnemen?

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie over exposeren op de 50PlusBeurs in september dit jaar.

Direct contact