Over ons

Over ons

WIJ BRENGEN JOUW MERKVERHAAL ONDER DE AANDACHT

De combinatie van full-service bureau, concept, design, projectmanagers, styling en brand ambassadors maakt ons bureau onderscheidend. tientallen jaren ervaring in evenementen en merkactivatie garanderen wij een unieke merkbeleving op evenementen en beurzen. We activeren consumenten voor jouw merk, creëren fans en ambassadeurs, en versterken zo merkvoorkeur en bereik.

Wij brengen jouw activatie online en offline tot leven.

creativiteit & kwaliteit

Bij ons draait alles om creativiteit en kwaliteit. We gaan altijd een stapje verder om het succes van onze klanten te vergroten. Onze activaties raken mensen, zowel letterlijk als figuurlijk.

WE’RE THEY STOP WE GO FURTHER

We bedenken ideeën die consumenten in beweging brengen, harten veroveren en fans creëren. We laten ons niet zomaar uit het veld slaan en zoeken altijd naar oplossingen. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Onze ideeën inspireren consumenten, veroveren harten en bouwen fans op. Altijd bereid om een extra stap te zetten voor het succes van onze klanten.

missie

Het is onze missie om een unieke experience creëren rondom jouw merk, waarmee mensen worden verleid tot interactie, op het juiste moment en op de juiste plek.


Merkactivatie strategie


3D stand design, technische tekeningen, huisstijl vormgeving


Full-service productie, logistiek, projectbegeleiding


In-house styling team


Brand team, presentatoren, verkoop,
demo staff


A tot Z project begeleiding


wil je dat we jouw merk ook activeren?

Contact