Zalando

Zalando

KLANT

Zalando
Fashion House

BRIEFING

Zalando wilde graag haar positie in de Benelux optimaliseren. Een pop-up brandstore op hét toonaangevende fashion event Amsterdam Fashion Week was één van de speerpunten.

CONCEPT

Voor deze unieke activatie werden pers, influencers en consumenten uitgenodigd voor de Zalando Touch-up Are You Ready Centre in het Zalando Fashion House.
Tijdens de opening van de Amsterdam Fashion Week op het Westergasterrein konden bezoekers een style-upgrade krijgen vóór een AFW show en konden ze via een iPad een uniek fashion item aanschaffen.
De 2e locatie was een Fashion Night Market waar hip en trendy Amsterdam op zoek was naar de laatste nieuwtjes op het gebied van vintage fashion. De styling en de kleding in de container kreeg van Zalando een echte vintage look.
De 3e locatie is gekozen voor een AFW dowtown after party bij Plekk in Amsterdam Noord. De kleding kreeg meer een party & festival look en ook hier kon men weer terecht voor een touch up.

Styles Concepts heeft ism Zalando en Fuse Communication het concept uitgewerkt en de volledige vormgeving, productie, ook op locatie, en logistiek op zich genomen. Uniek is dat we voor deze activatie een 20 ft zeecontainer hebben omgebouwd tot een mobiele brandstore met Zalando branding!

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact