Vrumona Sisi

Vrumona Sisi

Educatie, activatie en sampling

KLANT

Vrumona Sisi
Roadshow
Sampling

BRIEFING

Breng de commercial tot leven. Laat zien dat Sisi 30 – 40% minder suiker bevat en zorg ervoor dat dit volgens de merkwaarden van Sisi wordt gecommuniceerd.

CONCEPT

Wanneer neem jij drinken mee voor jouw kinderen? Met een sampling activatie in dierenparken door heel Nederland, maakt Sisi ouders en verzorgers op een verassende manier bewust van de hoeveelheid suiker die verwerkt zit in fris- en fruitdranken voor kinderen. Aan ouders wordt gevraagd welke drankjes ze mee hebben genomen. Wij toonden vervolgens aan hoeveel suiker erin zit.

Bij de Sisi toren werd van alle fris- & fruitdranken uitgelegd hoeveel suikerklontjes erin zaten. Hiervoor hebben wij de levensgrote Fris & Fruit drankwijzer in combinatie met een spelquiz ontwikkeld. Ook kreeg iedereen de ‘hoeveel suiker zit er in jouw frisdrank’ flyer mee. Een interactieve flyer waarmee je kon zoeken hoeveel suiker in een drankje zit. Uiteraard werd een koud blikje SiSi uitgereikt aan de dorstige bezoekers.

Styles Concepts heeft het activatie concept bedacht en volledig uitgevoerd. Het brandteam wordt getraind en verzorgd door Streetmodels.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact