Tefal

Tefal

KLANT

Tefal
Huishoudbeurs

BRIEFING

Tefal komt steeds met nieuwe innovatieve producten, die zij graag aan de mensen op de beurs willen laten demonstreren. Hoe kunnen we dat het beste in de mal gieten?

CONCEPT

Met de decision makers aan te spreken op de beurs, zit je gelijk bij de goeie doelgroep. Door middel van het proberen van de producten van Tefal zijn de heren en dames meteen verkocht. Strijken in een handomdraai, bakken zonder de tijd in de gaten te houden zonder vet maar het is altijd perfect gaar? Of een heerlijke gezonde smoothies maken zonder het verlies van vitamines en vezels? Tefal heeft hier allemaal een antwoord op. Aan de hele buitenring van de stand waren kook- en bak demonstraties, er was een quiz met mooie prijzen, een verkoop deel, een stroom- en strijk demonstratie en een deel voor de professionele koks.

Styles Concepts heeft de stand ontworpen, de strategie bepaald, de vormgeving gedaan van de stand en al  het drukwerk, de productie gedraaid, styling gedaan, en advies en ontwikkeling van alle activaties en demonstraties gegeven. Dit alles in samenwerking met een enthousiast brandteam van Streetmodels .

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact