Radio Veronica

Pop-up store & pop-up gallery

Pop-up-shop en activatieplein - UTRECHT CS

KLANT

Radio Veronica
Pop-up store & pop-up gallery
Utrecht CS

BRIEFING

Ontwikkel een pop-up store en activatie in opdracht van Radio Veronica ter promotie van de Top1000 Allertijden.

CONCEPT

In opdracht van Radio Veronica hebben wij een pop-up platenzaak geopend op station Utrecht CS. Bij binnenkomst geldt maar één regel: geniet! Zoek in de bakken naar jouw favoriete plaat. Of plof neer op de bank om te luisteren naar de uitzending van de Top 1000 Allertijden.

Als onderdeel van de Top 1000 Allertijden presenteerde Radio Veronica een speciale foto-expositie. Met een focus op de legendarische Nederlandse rockband: Golden Earring. Er is een verzameling van 45 bijzondere foto’s van bands en artiesten uit de Top 1000 Allertijden. Samengesteld door Nederlandse topfotografen die beeldmateriaal omvatte van zowel bijzondere optredens als intieme backstage momenten.

De expositie werd geopend door Golden Earring bassist, Rinus Gerritsen. Een mooi pr moment voor zowel radio en tv én een speciaal evenement in de store.

Deze case is een mooi voorbeeld van de kracht van een pop-up op het station. Of je nu voorbijgangers wil inspireren met een unieke fototentoonstelling of reizigers kennis wil laten maken met jouw product. Dagelijks passeren ruim twee miljoen studenten, forensen, dagjesmensen, beursbezoekers, ouders met kinderen, zestigplussers. Het station is dé hotspot voor een activatie met maximale branding en brand awareness.

Op zoek naar een partij om jouw Pop-up store te ontwikkelen en te coördineren?
Neem contact met ons op!

Contact