Philips Sonicare

Philips Sonicare

Roadshow België

KLANT

Philips
Sonicare
Roadshow

BRIEFING

Bedenk een Sales activatie mechanisme voor de introductie en innovatie Philips Air Floss en de Philips Sonicare Diamond in België & Luxemburg.

CONCEPT

Met een innovatief concept en een strakke uitwerking van de Dental Care Roadshow hebben we consumenten kennis laten maken met de productintroducties Philips AirFloss en de Sonicare.
De mobiele Poetsstudio is gebouwd in onze vrachtwagen, welke volledig zelfvoorzienend was (watertanks, electra, geluidsystemen, LED schermen). Deze studio was een attractie op zich waar mensen graag even binnen wilden kijken.

Binnen kregen de consumenten een totaalbeleving. De wagen was high-end ingericht en bood een volledige ‘customer journey’. De spiegels waren interactief en legden de werking & technische specs van het product uit. Na het testen van het product kregen bezoekers een kortingsvoucher waarmee ze de AirFloss of Sonicare direct konden kopen bij de partners van Philips. Naast de mobiele poetsstudio hebben we verschillende demo-units ontwikkeld met ‘interactieve spiegels’.
We hebben met deze near-store activatie 23 overdekte winkelcentra en shopping malls in Nederland, Luxemburg en België bezocht.

Roadshow_XL_Philips from Styles concepts on Vimeo.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact