OldAmsterdamSiS

Old Amsterdam

Shop-in-Shop in de Bijenkorf

 

KLANT

Westland Kaas
Old Amsterdam
Shop-in-shop
Kaasletter bar

BRIEFING

Is het ook mogelijk bezoekers van de Bijenkorf die op zoek zijn naar een cadeau rond december voor elkaar Old Amsterdam kaas te laten kopen?

CONCEPT

Met deze shop-in-shop hebben wij ons gericht op de randstad; in Amsterdam, Nijmegen, Eindhoven en Den Haag hebben we in de Bijenkorf een Old Amsterdam kaasletterbar geopend. Waar geshopt wordt, wordt lekker gegeten. Probeer dan maar eens de kaas van Old Amsterdam te weerstaan.

Met een plak van de lekkerste oude kaas van Old Amsterdam en een brandteam van Streetmodels, hebben we van 1 tot 24 december de heerlijkste kaasletters gemaak, tijdens de shop-in-shops in de Bijenkorf. De kleding van het brandteam, de industriële uitstraling van de kaasbar, de giet ijzeren mallen waarmee de kaasletters uit werden gedrukt, de jazzy muziek op de achtergrond, de aankleding van de ruimte, het hele plaatje klopte. De echte fijnproevers kwamen speciaal naar Amsterdam om een letter te bemachtigen voor hun familie, vrienden én zichzelf. En dit werd zeer positief en veelvuldig op verschillende social media kanalen gedeeld. Een beter compliment konden we niet krijgen.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact