Old Amsterdam

Old Amsterdam

Old Burger Foodtruck

KLANT

Westland Kaas
Old Amsterdam
Old Burger Tour

BRIEFING

Maak mensen bewust van alle mogelijkheden met kaas, en natuurlijk met name van de variaties met ‘Old Amsterdam’. Er werd gekeken naar de laatste foodtrends en hierin was de opkomst van de ‘Burger’ een duidelijke trend. Reden genoeg voor Westland om hierop in te haken en ons te vragen om de strategie van het hamburger concept verder uit te werken naar een brandactivation campagne waarbij alles moest draaien om de emotie van het merk.

CONCEPT

Met ons totale concept de Old Burger Tour hebben wij ons gericht op diverse foodfestivals in Nederland.
We hebben een stoere Dodge WC52 volledig om- en uitgebouwd tot een gave Foodtruck. Naast de truck hebben we ook het volledige meubilair gebouwd en alle signing rondom de Foodtruck verzorgd. Met de beste leveranciers hebben we een selectie gemaakt van de beste ingrediënten en specialisten binnen hun vakgebied en Streetmodels heeft het brandteam verzorgd, inclusief bijbehorende kleding. Bezoekers en proevers kwamen speciaal achter de truck langs om te bedanken voor de service en entertainment!
Met Old Burger Truck hebben we gedurende 2 jaar vele festivals bezocht waar dikke rijen voor de Foodtruck ontstonden.
Het was de lekkerste burger en dat nieuwtje werd snel opgepakt. Consumenten vonden het niet erg om even te wachten om deze burger te mogen proeven. Een beter compliment konden we niet krijgen, de Old Burger mag, nu nog, als een van de weinige branded merken op foodfestivals staan.
Naast een directe ROI uit de gerealiseerde verkopen creëerden we 100% visability middenin de doelgroep en zag Old Amsterdam een directe stijging in het marktaandeel.

Styles Concept heeft het totaalconcept volledig bedacht en uitgevoerd, inclusief 3D vormgeving, realisatie van de foodtruck, styling, logistieke en financiële handeling, en een enthousiast brandteam van Streetmodels. De koppelingen naar retail d.m.v. een premium en social media middels foto marketing maakten dit concept een groot succes!

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact