Old Amsterdam

Old Amsterdam

Old Burger Foodtruck

KLANT

Westland Kaas
Old Amsterdam
Old Burger Tour

BRIEFING

Maak mensen bewust van alle mogelijkheden met kaas, en natuurlijk met name van de variaties met ‘Old Amsterdam’. Er werd gekeken naar de laatste foodtrends en hierin was de opkomst van de ‘Burger’ een duidelijke trend. Daarom reden genoeg voor Westland om hierop in te haken en ons te vragen om de strategie van het hamburger concept verder uit te werken naar een brandactivation campagne. Hier moet alles draaien om de emotie van het merk.

CONCEPT

Met ons totale concept de Old Burger Tour hebben wij ons gericht op diverse foodfestivals in Nederland.
Ten eerste hebben we een stoere Dodge WC52 volledig om- en uitgebouwd tot een gave Foodtruck. Naast de truck hebben we ook het volledige meubilair gebouwd en alle signing rondom de Foodtruck verzorgd. Ten tweede hebben we uit  de beste leveranciers een selectie gemaakt van de beste ingrediënten. Ten derde heeft Streetmodels het brandteam verzorgd, inclusief bijbehorende kleding.

Met Old Burger Truck hebben we gedurende 2 jaar vele festivals bezocht waar dikke rijen voor de Foodtruck stonden.
Het was de lekkerste burger en dat nieuwtje werd snel opgepakt. Consumenten vonden het daarom niet erg om even te wachten om deze burger te mogen proeven. Een beter compliment kunnen we niet krijgen, de Old Burger mag, nu nog, als een van de weinige branded merken op foodfestivals staan.
Naast een directe ROI uit de gerealiseerde verkopen, creëerden we 100% visability bij de doelgroep en zag Old Amsterdam een directe stijging in het marktaandeel.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact