Nedis SmartLife

Nedis SmartLife

Test het slimme thuissysteem van Nedis in het Nedis SmartLife-huis

KLANT

Nedis Smartlife
IFA electronicabeurs

BRIEFING

Ontwikkel een modulair beursconcept voor zakelijke standbouw waar ruimte is voor productdisplay, presentatie en zakelijke gesprekken.

CONCEPT

Nedis, een toonaangevende speler in de markt voor consumentenelektronica, staat al ruim 35 jaar bekend om zijn innovatieve producten. Met Nedis SmartLife, het slimme thuis systeem, krijg je volledige controle over al je apparaten via je smartphone of tablet. Maak je huis slim en geniet van gemak en gemoedsrust.

Voor ons de uitdaging om dit innovatieve product te presenteren op een manier die de essentie van Nedis SmartLife door vertaald naar een beursstand. We hebben een modulair beursconcept ontwikkeld dat schaalbaar is naar verschillende evenementen, van B2B-events tot dealerdagen.

Op de IFA, ’s werelds grootste beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, hebben we het Nedis SmartLife-huis gecreëerd. Dit huis bood bezoekers de mogelijkheid om al wandelend door verschillende kamers meer te weten te komen over de veelzijdige toepassingen van Nedis SmartLife.

Met ca. 180.000 bezoekers is de IFA de belangrijkste ontmoetingsplaats voor retailers, inkopers, experts uit de industrie en media. In het Nedis SmartLife-huis werden diverse totaaloplossingen gepresenteerd, zodat bezoekers een goed beeld kregen van de mogelijkheden. Door het interactieve karakter van de stand konden bezoekers op een inspirerende manier kennismaken met de producten van Nedis.

Op zoek naar een partner die jouw beursdeelname in Nederland vanuit het buitenland kan coördineren?
Neem contact met ons op!

Contact