Lotus Zurich

Lotus Cars Europe Beursstand

Motorshow - ZÜRICH

KLANT

LOTUS CARS EUROPE
Beursstand
Motorshow Zürich

BRIEFING

Ontwikkel een standconcept voor Lotus cars dat op meerdere autobeurzen ingezet kan worden.

CONCEPT

De Lotus Cars stand op de Zürich Car Show maakt deel uit van de Lotus Limitless Tour. Hier staat de Lotus Emira centraal. Een oogverblindende sportwagen met toonaangevende rijprestaties, een luxe uitstraling en verbeterd dagelijks comfort.

Het standconcept is gemaakt door Styles Concepts, met uitvoering en projectbegeleiding op locatie verzorgd door ons zusterbedrijf, Pop-up Brandstores. Onze stand valt op in de beurshal dankzij een indrukwekkende koof en heldere verlichting.
Door een modulaire opzet van materialen kan deze stand worden hergebruikt voor andere beurzen tijdens de Limitless Tour. Inclusief vloeren, wanden, meubilair en de koofconstructie. Deze opzet is schaalbaar van 50 tot 300m2.

De Auto Zürich Car Show, een jaarlijks evenement gehouden in november in hartje Zürich. Dit is absoluut een centrale ontmoetingsplaats geworden voor autoliefhebbers.

Gedurende 4 maanden hebben we een Europese roadshow georganiseerd met stops in 6 landen en 10 locaties. Oslo, Nürburgring, Rome, Parijs, Zürich, Monaco, München, Stuttgart, Cannes, Milaan en Amsterdam. We hebben meer dan 12 lifestyle- en auto-evenementen en PR-events georganiseerd, waarbij we in totaal 130.000 bezoekers hebben ontvangen.

Op zoek naar een partner die jouw roadshow vanuit Nederland in het buitenland kan realiseren en coördineren?
Neem contact met ons op!

Contact