Lotus munchen

Lotus Cars Beursstand

MyleFestival, München

KLANT

LOTUS CARS EUROPE
Beursstand
MyleFestival, München

BRIEFING

Ontwikkel een standconcept voor Lotus Cars dat op meerdere autobeurzen ingezet kan worden.

CONCEPT

In opdracht van Lotus Cars hebben wij op het MYLE Festival in München, een opvallende beurssetting gerealiseerd. Voor het Lotus Eletre model, de elektrische hyper-SUV met raceauto-DNA.
De setting straalt innovatie en kwaliteit uit. Door de opvallende ronde lamp boven de auto wordt de Eletre subliem gepresenteerd.
Het MYLE Festival in München staat bekend om zijn extravagante presentatie van super- en hypercars, boten, motorfietsen en andere mobiliteitsinnovaties. Dit is de perfecte omgeving om de Lotus Eletre te presenteren aan een enthousiast publiek van autoliefhebbers en trendsetters.
Deze stand was onderdeel van de Lotus Limitless Tour, een Europese roadshow met stops op diverseprestigieuze locaties in 6 verschillende landen. Oslo, Nürburgring, Rome, Parijs, Zürich, Monaco, München, Stuttgart, Cannes, Milaan en Amsterdam. Tijdens deze tour hebben we meer dan 12 lifestyle- en auto-evenementen en PR-events georganiseerd. Hier kwamen een totaal van 130.000 enthousiaste bezoekers op af.
Wil je ook jouw automerk in de schijnwerpers zetten? En dat tijdens toonaangevende autoshows zoals de Autosalon van Brussel of tijdens de Formule 1 in Zandvoort? Met onze unieke standbouwconcept helpen wij je om de juiste snaar te raken bij je doelgroep. En ook om maximale impact te genereren tijdens je (beurs)deelname.

Behaal je beursdoelstellingen met een (stand)setting die jouw merkverhaal tot leven brengt.
Neem contact met ons op!

Contact