Lotus Chantilly

LOTUS EUROPEAN ROADSHOW

Limitless Tour paviljoen bij Chantilly - FRANCE

KLANT

LOTUS CARS EUROPE
Europese Roadshow
Pop-up container paviljoen

BRIEFING

Lotus Limitless Tour paviljoen bij Chantilly.

CONCEPT

Styles Concepts heeft een Lotus Limitless Tour paviljoen tot leven gebracht op het prestigieuze Chantilly Arts & Elégance-evenement nabij Parijs. Dit exclusieve modulaire pop-up paviljoen had een oppervlakte van ongeveer 300m2. Het is zorgvuldig ontworpen als een indrukwekkende showroom die luxe, innovatie en kwaliteit uitstraalt. Het biedt een uitnodigende ruimte voor de presentatie van diverse Lotus-modellen. Compleet met gespreksgelegenheden, lounges, een (koffie)bar en een speciale sectie voor het tonen van audioapparatuur.

Styles Concepts was verantwoordelijk voor het volledige concept, de ontwikkeling en de realisatie van het paviljoen van deze Europese tour. Evenals de logistieke en productiebegeleiding . Gedurende 4 maanden hebben we een indrukwekkende Europese roadshow gecoördineerd. Met stops in 6 landen en 10 locaties. Oslo, Nürburgring, Rome, Parijs, Monaco, München, Stuttgart, Cannes, Milaan en Amsterdam. We organiseerden meer dan 12 lifestyle- en auto-evenementen, inclusief PR-events. Die hebben in totaal 130.000 bezoekers naar Lotus Cars trokken.

De Lotus Limitless Tour omvatte ook deelname aan het Chantilly Arts et Elégance Richard Mille-evenement. Dit was zeker een onmisbare gelegenheid voor autoliefhebbers waar elegantie centraal staat, met diverse evenementen en tentoonstellingen.

Op zoek naar een partner die jouw roadshow vanuit Nederland in het buitenland kan realiseren en coördineren?
Neem contact met ons op!

Contact