JanPoffersc

Jan Poffer

scholen smaak challenge

KLANT

Jan Poffer
Smaak challenge

BRIEFING

Jan blaast de poffertjes nieuw leven in. De Jan Poffers met suiker en boter zijn natuurlijk alom bekend, maar wat als je liever een hartige verrassing zou willen? Denk aan Spek, gekarameliseerde noten, hazelnoot praline boter, met kaneel suiker en maple syrup, of Kip piri-piri met gebakken uitjes en srirachaboter. Jan Poffers introduceert hierbij de Jan Poffertjes verwennerij, met de meest verrassende smaakboters en poedersuiker. Hoe kunnen we dat in het straatbeeld krijgen?

CONCEPT

Waar een foodtruck op foodfestivals gedurende het hele zomerseizoen begin dit jaar nog een mooi voorprogramma leek voor de introductie later in het jaar in de supermarkten, werd door het Covid-19 virus een lastig te realiseren project. De foodtruck stond al klaar toen we het jaar in gingen met mooie plannen en we moesten we deze ombuigen tot een ander concept.

Online werd een smaak challenge uitgeschreven. Kinderen mochten meedoen bij de raad-de-smaak uitdaging en hadden ze de meeste ingrediënten goed geraden, dan maakten ze kans op een bezoek van de Jan Poffer foodtruck voor hun hele klas. Maar liefst 8 kinderen hebben deze prachtige prijs gewonnen! De Jan Poffer foodtruck is in 3 dagen door heel Nederland gereden om de lekkernij uit te delen. En heerlijk was het! Deze actie heeft een hoop social media en blije gezichtjes opgeleverd.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact