Jan Pannenkoeken

Jan Pannenkoeken

KLANT

Jan Pannenkoeken
Huishoudbeurs

BRIEFING

Kunnen voorverpakte pannenkoeken net zo lekker zijn als versgebakken? Hoe laat je dat zien? Zonder achteraf die afwas en zonder al dat gespetter? Ontwikkel een stand waar door activatie, sampling en verkoop duidelijk gemaakt werd dat voorverpakte pannenkoeken net zo lekker zijn als zelfgebakken pannenkoeken. Steeds even groot,  lekker dun en een constante heerlijke smaak.

CONCEPT

Hoeveel mensen kennen Jan Pannenkoeken al? Op de Huishoudbeurs heeft Styles concepts een prachtige stand neer gezet. Met een deel activatie, een deel sampling en een deel verkoop van Jan Pannenkoeken American Pancakes, poffertjes en de echte Hollandse pannenkoeken. Gezien het een gekoeld product is, stond in het magazijn een grote koeling. De balie was gekoeld en de producten werden in een gratis gebrande koeltas mee naar huis genomen. De sampling was achter “the wheels of steel”. Pannenkoeken werden steeds als show in de lucht omgedraaid, daarna gesneden en voorzien van poedersuiker gesampled. Daarna  Na mocht je mee doen aan het spel ‘Heel Holland Flipt’. Wie flipt de pannenkoeken het hoogst? Die kreeg een echte Tefal Pannenkoeken koekenpan mee naar huis.

Styles Concepts heeft het ontwerp gemaakt voor de stand, de strategie bepaald, de vormgeving gedaan van de stand en het drukwerk, de productie gedraaid&, styling, advies en ontwikkeling van alle activaties en demonstraties. Dit alles in samenwerking met een enthousiast brandteam van Streetmodels .

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact