Iglo

Iglo

KLANT

Iglo
Huishoudbeurs stand

BRIEFING

Een gloednieuw product; Kibbeling, en dan uit de oven! Ik hoor je denken; Kibbeling thuis maken, lastig. Maar zonder frituur? Wordt dat wel krokant? Tijdens de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam willen wij dit graag aan het grote publiek laten proeven.

CONCEPT

Deze Oer Hollandse visgerecht, waar je niet helemaal voor naar de visafslag hoeft en klaar is binnen tien minuten thuis, gewoon uit de oven. Door het sampelen van de kibbeling op de thuis manier bereid, gaf de consumenten een goed beeld over de goede knapperige en verse smaak van Iglo Oven kibbeling. Een stand aan de buitenkant je viskar en aan de binnenkant je eigen keuken.

Aan de achterkant van deze Iglo Oven Kibbeling stand, hadden we nog plek voor een van hun sterkste en meest bekende producten; de diepvries spinazie. Wat is hier eigenlijk allemaal mee te doen? In deze stand stond een topkok van Streetmodels, die bekende gerechten met de Iglo diepvries spinazie maakte. Als de dames een ander leuk idee hadden wat te maken met dit product, konden ze dit met ons delen door het recept op de prikborden in de stand te hangen. Was het een geweldig idee? Dan won je een BK pannenset en kregen deze gerechten een item met naam en toenaam op Iglo.nl

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact