Holland America Line

Holland America Line

KLANT

Holland America Line
Huishoudbeurs

BRIEFING

Laat Nederland voelen wat het is om aan boord te zijn bij een schip van de Holland America Line. Wat kan je verwachten? Welke bestemmingen heeft Holland America line? En wat is er allemaal voor geweldigs te doen aan boord van onder andere het nieuwste schip van Holland America Line; De Koningsdam.

CONCEPT

Heel veel Nederlanders kennen wel neerlans trots; Holland America Line. De cruise schepen lijn met de blauwe lijn is niet alleen daarin onderscheidend, maar ook door hun geweldige luxe tijdens de reis. Maar hoe laat je dat de toekomstige bezoekers nu alvast ervaren? Door een hut exact na te bouwen krijgen de bezoekers al een goed beeld van waar ze verblijven tijdens hun reis.

In twee zeecontainers hebben we in samenwerking met de originele Italiaanse ontwerpen een hut na gebouwd met exacte formaten en materialen. Door de ramen is het uitzicht te zien dat je kan verwachten, door middel van enorme led schermen zie je wel uitzicht je kan verwachten als je bijvoorbeeld de haven van Venetië inloopt of langs de ijsschotsen van Antarctica vaart. Bovenop de containers zit de achtersteven van het schip. Hier kan je een uitgebreide informatiefilm zien van Holland America Line en worden er ieder uur infosessies gegeven. Benedendeks aangekomen kan je meteen je volgende reis boeken.

 

Styles Concepts heeft het totale concept bedacht en uitgevoerd met inzet van diverse middelen: strategie, vormgeving, productie & styling, advies, en het contact met de Italiaanse ontwerper van het meubilair van de originele Koningsdam.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact