HansGrohe-pt

Hans Grohe

KLANT

Hans Grohe
Promotietruck

BRIEFING

Vraagstelling; Ontwikkel een mobiele showroom om langs te gaan bij retailers, tijdens dealerdagen, openingsevenementen en beurzen.

CONCEPT

Maak kennis met de Hans Grohe mobiele showroom. Deze showroom biedt een inkijk in de innovatieve wereld van Hans Grohe, met inspiratie van experts, de nieuwste trends in kranen, douches, keramiek en een interactieve 3D badkamer simulator.

Wij hebben de showroom is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel doordacht. Dankzij een geavanceerd gesloten watersysteem kunnen bezoekers daadwerkelijk douches en kranen uitproberen. Bovendien transformeert deze showroom in slechts 10 minuten van een vrachtwagen naar een showroom belevenis, compleet met uitschuifbare zijwand en ingebouwde verlichting. Kortom: een totaalervaring die niet alleen inspireert, maar ook functioneel en flexibel is.

Styles Concepts heeft samen met Pop-up Brandstores deze wagen ontworpen en gerealiseerd. Het design van de wagen is vormgegeven door Styles Concepts, terwijl Pop-up Brandstores zich toelegde op de ontwikkeling van de wagen zelf, resulterend in een grensverleggend concept dat de merkactivatie naar een nieuw niveau tilt.

Wij hebben diverse uitvoeringen gerealiseerd voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact