Fyron

Fyron

Shop-in-shop, Grill Guru - Ofyr - Grizzly Grill - The Bastard, SPOGA Berlin

KLANT

Fyron
Beursstand
Spoga+Gafa Keulen

BRIEFING

Ontwikkel een 300m2 experience stand die ruimte biedt aan diverse partners. Op elke standhoek moet iets te doen zijn voor beursbezoekers.

CONCEPT

In samenwerking met Fyron Group hebben we een levendige stand van ruim 300m2 gecreëerd met shop-in-shops voor de merken OFYR, The Bastard, Grizzly Grills en Grill Guru. Elke shop-in-shop had zijn eigen assortiment, setting en sfeer die perfect aansloten bij de identiteit van het merk.

Als centraal middelpunt had de stand een sfeervolle bar waar bezoekers konden genieten van koffie en klantgesprekken. Aan het einde van de beursdag transformeerde deze ruimte tot een ontmoetingspunt met cocktails en livemuziek. Dit standconcept zorgde voor een unieke beleving voor de beursbezoekers en resulteerde in een drukbezochte stand (of bar?) op de beursvloer.

Het mooie van dit standconcept is dat de units ook afzonderlijk kunnen worden ingezet op andere beurzen en evenementen. Ze zijn zowel in hoogte als breedte koppelbaar, ideaal dus wanneer je gedurende het jaar meerdere beurzen of evenementen wilt bezoeken met diverse standgroottes.

Spoga+Gafa in Keulen is een van ’s werelds grootste vakbeurzen op het gebied van outdoor lifestyle in Duitsland.

Bij Styles Concepts zijn we gepassioneerd door het creëren van merkervaringen en het behalen van concrete resultaten. We geloven in de interactie tussen merken en consumenten en zien het als onze missie om onze klanten te helpen groeien en zich te onderscheiden in de markt.

Of het nu gaat om een beursstand, een pop-upstore of een roadshow, wij bieden alles wat nodig is voor een succesvolle beursdeelname, van ontwerp en bouw tot inrichting, styling en personeel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen graag meer over onze projecten, resultaten en mogelijkheden.

Contact