Eru Bakery

Eru Bakery

KLANT

Eru Bakery
Huishoudbeurs

BRIEFING

Laat Nederland zien dat er meerdere gebruiksmomenten zijn voor ERU Balans, behalve op een cracker en boterham.

CONCEPT

Iedereen kent de cracker of boterham met smeerkaas wel. Maar er zijn meer momenten waarbij je ERU Balans kunt gebruiken! Bijvoorbeeld bij de borrel of tijdens het koken. Tijdens de Huishoudbeurs wil ERU alle keukenprinsen en prinsessen van Nederland inspireren met nieuwe gebruiksmomenten van ERU Balans. Wij laten dat zien in de ERU Bakery.
De stand in de vorm van een ERU kuipje kon niet over het hoofd gezien worden op de beurs.
Hier hebben we mensen laten kennismaken met nieuwe smaken en verschillende variaties. De kok legde alles uit en het Bakery Team zorgde ervoor dat alle bezoekers konden proeven wat er met Eru kan. Hiernaast hebben we een ROI uit directe verkoop gerealiseerd en hiervoor alle logistieke en financiële ondersteuning geleverd. Vergeet even niet de social mediakoppeling middels gave fotomarketing (GIF) en je zult begrijpen hoe succesvol de stand was.

 
Styles Concepts heeft het totale concept bedacht en uitgevoerd met inzet van diverse middelen: strategie, vormgeving, productie & styling, advies en ontwikkeling van recept en fotografie, koppeling met social media middels fotomarketing, logistiek en een enthousiast brandteam van Streetmodels .

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact