Decorum

Decorum

Mobiele showroom

KLANT

Decorum
Mobiele showroom

BRIEFING

Ontwikkel een mobiele showroom waarmee Decorum retailers kan bezoeken om het assortiment te presenteren.

CONCEPT

Ontdek de mobiele showroom van Decorum, een groen paradijs op wielen! Betreed de wereld van Decorum en laat je betoveren door de nieuwste trends en seizoensassortiment bloemen en planten.

In een handomdraai transformeert deze wagen naar een showroom setting. Compleet met een uitklapbare achterkant die alle ruimte biedt voor bloemen en planten.

In opdracht van Decorum hebben we deze mobiele showroom speciaal ontworpen. Styles Concepts was verantwoordelijk voor concept, creatie en realisatie.

De mobiele showroom leent zich perfect als setting bij retailer events, dealerdagen en evenementen. Met een geavanceerd systeem gaat het laden van plantenkarren moeiteloos, terwijl een luifel de planten beschermt tegen weersomstandigheden.

Decorum vertegenwoordigt het hoogwaardige segment van meer dan vijftig Nederlandse kwekers. Gezamenlijk streven zij naar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, waarden die verweven zijn in het DNA van het merk Decorum.

Interesse in een mobiele showroom voor jouw merk? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Styles Concepts heeft ruime ervaring in het creëren van merkactivaties voor merken.

Contact