KLANT
Izico Beckers
Cas Culinair
Zakelijke strand
BRIEFING
De opdracht van Goodlife Foods voor een standconcept op Gastvrij Rotterdam: Ontwikkel een b2b standconcept geschikt voor klantgesprekken, zitgelegenheid en de bereiding van snacks.
CONCEPT
Gedurende vier dagen werden horecaprofessionals geïnspireerd tijdens Horecava in Amsterdam Rai. Cas Culinair presenteerde hier hun diverse en verrukkelijke snacks, zoals de Croquetten, bereid met hoogwaardige ingrediënten voor een culinaire twist bij elke gelegenheid. Onze taak was om een prachtig ontwerp te creëren en dit te realiseren. We hebben dit doorvertaald naar een standopzet met een stijlvolle horeca ‘bar’ en sfeervolle styling. Ondanks het beperkte oppervlakte van 20m2, stond ruimte voor klantgesprekken en het proeven van producten centraal. Dit laat zien dat een stand niet per se groot hoeft te zijn om impact te hebben.
Op zoek naar een partner die jouw beursdeelname in Nederland vanuit het buitenland kan coördineren?
Neem contact met ons op!