Canei

Canei

Stand drankplein Huishoudbeurs

KLANT

Canei
Huishoudbeurs

BRIEFING

Canei, met vier heerlijk frisse, zomerse, nieuwe smaken wijn voor jong en oud. Waar is deze doelgroep te vinden? Op het dranken plein in de huishoudbeurs. Hier moet Styles concepts een stand ontwikkelen met sampling, verkoop en een activatie.

CONCEPT

Hoeveel mensen kennen al de nieuwe wijnen van Canei? Hier in de stand kan je vier nieuwe smaken komen proeven. Het is een lekkere frisse smaak in een mooi glas. Speels, jong, maar toch chique en al heel wat jaartjes een grote speler op de drankenmarkt. We hebben in de stand de cross-over tussen dit chique en jonge drankje gemaakt met oa een link naar de social media. Maar ook de sampling binnen vooral de huishoudbeurs is een goeie trekker, dus dit mocht niet ontbreken. Na afloop van de versnapering, waren de flessen te koop voor een aantrekkelijke prijs.

Canei_club_HHB16_stand from Styles concepts on Vimeo.

 

Styles Concepts heeft het ontwerp gemaakt voor de stand, de strategie bepaald, de vormgeving gedaan van de stand en het drukwerk, de productie gedraaid&, styling, advies en ontwikkeling van alle activaties en demonstraties. Dit alles in samenwerking met een enthousiast brandteam van Streetmodels .

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact