Blokker

Blokker

Huishoudbeurs

KLANT

Blokker
Huishoudbeurs stand

BRIEFING

Blokker is in een nieuw jasje gestoken. Tijdens de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam willen ze dit graag aan het grote publiek laten zien. Een stand met een chique design, nog steeds de vertrouwde degelijke Nederlandse kwaliteit voor een goede prijs.

CONCEPT

Deze Oer Hollandse retailer is na een restyling helemaal klaar voor het her veroveren van de Huishoudbeurs. Dit keer niet zoals ze de afgelopen 74 jaar gedaan hebben met plekken voor producenten van elektronische apparaten, maar goed gestijlde producten die voor een wannehave prijsje over de toonbank vliegen. En dat in een stand die echt de wauw-factor heeft. Heel degelijk, mooi afgewerkt, imposant en met de kwaliteit die we gewend zijn van Blokker.

We hebben samen gewerkt met het gerenomeerde bureau Xsaga, die de Blokker Bingo begeleiden. Een standoppervlak van 240 m2, dik 6,5 meter hoog, met 5 Blokker Bingo Binken die de te winnen producten demonstreerden aan de Nederlandse (huis)vrouwen. Ieder half uur werd er een Blokker Bingo gespeeld, wat tot een hoop hilariteit leidde.

Styles concepts was verantwoordelijk voor het concept, de uitwerking, de productie op locatie, en in samenwerking met Streetmodels hebben we de Blokker Binken geleverd.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact