Blokker-beursplein

Blokker-beursplein

KLANT

Blokker
Huishoudbeurs beursplein

BRIEFING

Na 5 jaar afwezigheid keerde Blokker terug naar de Huishoudbeurs in de Amsterdam Rai. Een vertrouwd Nederlands merk van degelijke kwaliteit voor een goede prijs, werd door zowel beurs als beursbezoeker goed ontvangen. De briefing was ‘ontwikkeld een activatie stand die ruimte bied aan diverse partners. Op elke standhoek moet iets te doen zijn voor beursbezoekers’.

CONCEPT

Voor Blokker hebben we een levendige stand van 300m2 ontwikkeld, compleet met shop-in-shops van bekende merken zoals Tefal, Bosch Nederland, Philips, BaByliss Nederland, BK en GreenChef (The Cookware Company). Het plein biedt een inspirerende omgeving waar bezoekers kunnen proeven, ontdekken en profiteren van speciale aanbiedingen. Immers: Blokker heeft het in huis!We hebben deze stand niet alleen voorzien van diverse activaties en live demonstraties, maar ook van een unieke beleving voor de bezoekers. Het resultaat? De drukst bezochte Blokkerwinkel van Nederland – op de Huishoudbeurs, waar bezoekers niet alleen kwamen om te winkelen, maar ook om geïnspireerd te raken, te proeven en plezier te hebben bij het prijspakkersspel.

Bij Styles Concepts zijn we gepassioneerd door het creëren van merkervaringen en het zien van directe resultaten. We geloven in de kracht van interactie tussen merken en consumenten, en we zien het als onze taak om onze klanten te helpen groeien en zich te onderscheiden in de markt. Of het nu gaat om een beursstand, een pop-up store of een roadshow, wij bieden alles wat nodig is voor een succesvolle beursdeelname, van ontwerp, bouw, inrichting tot personeel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we delen graag meer over onze cases, resultaten en mogelijkheden.

Contact