asr

a.s.r. Vitality

Pop-up Event Vitality booster op Utrecht CS

KLANT

a.s.r. Vitality
Promotiestunt

BRIEFING

Ontwikkel een popup store / event waarmee wij a.s.r. Vitality activeren op high traffic locaties / een high traffic locatie. Laat zien waar a.s.r. Vitality voor staat en waarom mensen lid zouden moeten worden. De actie is succesvol als mensen op een leuk manier met a.s.r. Vitality contact zijn gekomen.

CONCEPT

ASR Vitality zet mensen aan tot bewegen. Een unieke verzekering waarbij je door meer te bewegen beloond wordt. Maar … hoe laat je dit mensen beleven?

Juist op de plek waar mensen naar hun opleiding of werk gaan en de keuze maken tussen een bus of trein gaan wij mensen ‘in beweging brengen en belonen’. Hiervoor hebben we het hele Utrecht CS omgebouwd tot ‘activatie terrein’. Bij de entree werden mensen uitgedaagd om de trap te nemen in plaats van de roltrap waarna ze werden beloond. Tijdens het wachten konden mensen het opnemen tegen elkaar om zoveel mogelijk kilometers af te leggen. Ook kon je in de A.S.R. Vitality store je gezondheid laten testen, tips krijgen van Top sporters, verse shakes ophalen en zien wat jij allemaal kan winnen als je meedoet met het programma.

Resultaat? Naast een marketingcampage hebben we alle lead-targets overtroffen!

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact