AEG

AEG

KLANT

AEG
Huishoudbeurs stand

BRIEFING

AEG gaat voor het tweede jaar weer naar de huishoudbeurs, dit keer met Styles concepts. Grote vraag: hoe demonstreren we in dit grote geweld de beste stofzuiger nu op de markt? En gelijk ook de keukenmixer en de sportsblender, die net als alle producten van AEG van hoogstaande kwaliteit zijn. Dat is een mooie uitdaging die wij dan ook gráág aannemen!

CONCEPT

Waar komen de meeste dames langs lopen? Dan gaan we dáár een stand intekenen. Dit was natuurlijk bij de ingang van de hal waar de dames al drie kwartier voor aanvang van de beurs staan te trappelen om binnen te mogen. Een ledscherm van 4×3 meter liet in een loop de promotiefilm van de AEG FX-9 stofzuiger zien. Er was ook een bar in de stand, waar uitvoerig de uiterst makkelijke en handige werking van de sportsblender werd gedemonstreerd. De keukenmachine op haar beurt mocht doorlopend cupcake mix mixen en het glazuur voor erboven op.

Styles concepts was verantwoordelijk voor het concept, de uitwerking, de productie op locatie, en in samenwerking met Streetmodels hebben we het brandteam samengesteld.

AEG Huishoudbeurs from Styles concepts on Vimeo.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact