AEG

AEG

Beurs product demonstraties en verkoop

KLANT

AEG
Huishoudbeurs stand

BRIEFING

AEG op de Huishoudbeurs: Ontdek de Beste Stofzuiger, Keukenmixer en Sportsblender
AEG is dit jaar weer aanwezig op de Huishoudbeurs, en dit keer zijn we er met Styles Concepts. Onze grote uitdaging? Hoe kunnen we te midden van alle drukte en concurrentie de beste stofzuiger op de markt demonstreren, samen met onze hoogwaardige keukenmixer en sportsblender? We nemen deze uitdaging met plezier aan!

CONCEPT

Onze Slimme Aanpak
Waar lopen de meeste bezoekers langs? Daar hebben we onze stand geplaatst. En raad eens waar dat was? Precies bij de ingang van de hal waar dames al ruim drie kwartier voor de opening van de beurs staan te wachten. Een indrukwekkend ledscherm van 4×3 meter toonde continu de promotiefilm van de AEG FX-9 stofzuiger. Daarnaast hadden we een bar in onze stand, waar we uitgebreid de eenvoudige en handige werking van de sportsblender demonstreerden. Onze keukenmixer draaide non-stop om heerlijke cupcake-mix te bereiden, inclusief het glazuur voor erbovenop.

Styles Concepts was verantwoordelijk voor het volledige concept, de uitwerking, en de productie op locatie. Samen met Streetmodels hebben we ons dynamische brandteam samengesteld om deze missie tot een succes te maken.

Bij AEG streven we ernaar om hoogwaardige producten te presenteren op evenementen zoals de Huishoudbeurs. Kom langs bij onze stand om onze nieuwste innovaties te ontdekken en te ervaren!

AEG Huishoudbeurs from Styles concepts on Vimeo.

Voor meer cases, resultaten en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Contact